Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "505A"

Компатибилен тонер за "HP" принтери со опсег до 2300 листа
СКУ: 157-hpce505a
730 ден со данок

Компатибилен за:
HP LaserJet P2035
HP LaserJet P2055d
HP LaserJet P2055dn
Canon LBP 6140
Canon LBP 6310

ve