Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "278A"

Компатибилен тонер за "HP" принтери со опсег до 2100 листа
СКУ: 120-hpce278
510 ден со данок

Компатибилен за:
HP LaserJet 1536
M1537  
M1538
M1530
P1560
P1566
P1606dn

ve