Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "226X"

Компатибилен тонер за "HP" принтери со опсег до 9000 листа
СКУ: 157-hpcf226x
1150 ден со данок

Компатибилен за:
HP LaserJet Pro M402
HP LaserJet Pro M426

ve