Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Сунѓер за бела табла

СКУ: 2-9673
40 ден со данок
Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
45 ден со данок

Фискална ролна 57/50

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 50m.
32 ден со данок

Fabriano хартија А4

Fabiano хартија А4 - 80гр. (1 топ - 500 листа)
330 ден со данок

Образец ПП-10

30 ден со данок
ve