Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Taurus NR S

Стол со стабилна метална црна рамка и тапацирани со еко кожа, класа S.
СКУ: 5595
*
Јавете се за цени

- Стабилна метална црна рамка
- Седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер, тапацирани со еко кожа класа S
- Пластични капаци на седалка и потпирачката
- Заштитници на ногарките за заштита на подот
- Можност за поставување на рачки или конференциски комплет со масичка за пишување
- Можност за редење до 10 броја
- Максимална тежина на корисникот до 120кг.
- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Ознаки на производот
ve