Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Taurus NR Layer

Стабилна метална црна рамка. Седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер, тапацирани со еко кожа класа S.
СКУ: 5587, 4313, 5589, 5588, 6108
*
Јавете се за цени

- Стабилна метална црна рамка

- Седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер, тапацирани со еко кожа класа S

- Пластични капаци на седалка и потпирачката

- Заштитници на ногарките за заштита на подот

- Можност за поставување на рачки или конференциски комплет со
масичка за пишување

- Можност за редење до 10 броја

- Максимална тежина на корисникот до 120кг.

- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Ознаки на производот
ve