Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Taurus CR C

Стол со стабилна метална хромирана рамка и тапацирани делови со висококвалитетно платно, класа С.
СКУ: 5600, 3249, 5603, 5602
*
2200 ден со данок
1760 ден со данок

-Хромирани елементи
-Пластични капаци за седалка и потпирачката
-Заштитници на ногарките за заштита на подот
-До 120кг.
-TUV сертификат

ve