Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол Sirio S

Седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа, класа V.
СКУ: 5670
*
9400 ден со данок

-Фиксни хромирани рачки со меки тапацирани делови
-Метална основа од полиран алуминиум 
-До 120кг.
-TUV Сертификат

ve