Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол Sirio

Менаџерска колекција на столови - стол Sirio. Стол со анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна природна кожа, класа V.
СКУ: 5078
16100 ден со данок

Менаџерска колекција на столови - стол Sirio. Стол со анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна природна кожа, класа V.

- Регулирање на висината на столот
- Мултиблок механизам
- Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
- Фиксни хромирани рачки со меки тапацирани делови
- Метална основа од полиран алуминиум
- Максимална тежина на корисникот - до 120 кг.

ve