Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол "Санта Фе С" (бел)

Стол тапациран со висококвалитетна природна кожа, класа SP.
СКУ: 6810
13775 ден со данок

-Хромирани елементи
-Фиксни хромирани рачки со меки тапацирани делови.
-До 120кг.
-TUV Сертификат

ve