Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол Oklahoma PDH

Oklahoma PDH е канцелариски стол од нашата менаџерска колекциј, со мрежатста потпирачка и меш седалка, синрхон механизам со неколку позиции на заклучување според тежината на корисникот. Совршен избор за продуктивна и лесна секојдневна целодневна работа.
СКУ: 8903, 8904
*
Јавете се за цени

Oklahoma PDH е канцелариски стол од нашата менаџерска колекциј, со мрежатста потпирачка и меш седалка, синрхон механизам со неколку позиции на заклучување според тежината на корисникот. Совршен избор за продуктивна и лесна секојдневна целодневна работа.

 • Mutiblock механизам
 • Ергономска конструкција
 • Уникатен Дизајн
 • Носивост до 130 кг
 • TUV сертификат
 • Гаранција: 1 година

Ohlahoma PDH содржи и:

 • Лумбарна потпора со прилагодување
 • Потпирачи за раце со прилагодување на позицијата
 • Потпирач за глава PDH
 • Постоље од потпиран алуминимум со тркалца за сите видови подови
 • Максимална тежина на корисниот до 130 кг.
 • Европски сертификат TUV

Бои: цив 8903, црн 8904

ve