Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Нор 1290

Високо квалитетни полиуретанова седалка и потпирачка. CPT механизам, до 120кг., 1 година гаранција
СКУ: 5088
8550 ден со данок

Високо квлатитетни полиуретанова седалка и потпирачка
- Полипропиленова основа
- Гасен механизам/амортизер
- Дополнителна опција Extend+Ring
- Макс. тежина на корисникот до 120 кг.
- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Ознаки на производот
ve