Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Извинете - овој производ веќе не е достапен

Канцелариски стол Montgomery

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Менаџерски стол со висока потпирачка, тапациран со еко кожа и хромирана основа.
СКУ: 5078
9950 ден со данок

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Менаџерски стол со висока потпирачка, тапациран со еко кожа и хромирана основа.

- TLT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот
- Тапацирани хромирани потпирачи за раце
- Максимална тежина на корисникот до 130 кг.
- Гаранција: 24 месеци

ve