Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Milan

Канцелариски стол со анатомски седалка и потпирачка изработени од мрежа тип "mesh" во комбинација со кожа. - Relax механизам - Хромирани елементи - До 120 кг. - 6 месеци гаранција
СКУ: 5335
6250 ден со данок
5000 ден со данок

- Relax механизам со можност за заклучување во работна позиција
- Регулирање на височината на столот
- Релугирање на силата на лулање според тежината на корисникот 
- Фиксни пластични рачки со хромирани елементи
- Хромирана основа
- Максимална тежина на корисникот до 120кг.
- Боја: црна

ve