Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Megane

Канцелариски стол со висока потпирачка. CPT механизам, хромирани елементи, до 120кг., 1 година гаранција
СКУ: 5614
*
5600 ден со данок

Канцелариски стол со висока потпирачка
- Регулирање на височината на столот
- Регулирање на височината на потпирачката
- Регулирање на наклонот на потпирачката
- Полиуретанови рачки
- Регулирање на длабочината на седење (растојанието помеѓу потпирачката и седалка
- Полиуретанова основа
- Достапен и со хомирана основа (за моделите со ознака CR)
- Максимална тежина до 120 кг.
- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Ознаки на производот
ve