Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Marry

Стол со висока потпирачка.
СКУ: 11010
*
Јавете се за цени

-Async механизам
-Регулирање на височината на столот
-Регулирање на височината на потпирачката
-Регулирање на наклонот на потпирачката 
-До 100кг.

Ознаки на производот
ve