Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол M68A

Канцелариски стол со анатомски седалка и потпирачка тапацирани во висококвалитетна кожа. Tilt механизам, ергономска конструкциjа, хромирани елементи, до 120кг., 1 година гаранција
СКУ: 3259
9400 ден со данок

Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа
- Регулирање на височината на столот
- Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција
- Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
- Фиксни полиуретанови рачки
- Полипропиленова основа
- Хромирана основа (опционално)
- Макс. тежина на корисникот – 120 кг

Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Хефт муниција - (24/6)

18 ден со данок

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
45 ден со данок
ve