Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Limber

Посетителскиот стол Limber има елегантен и модерен дизајн, стабилна и исклучително лесна конструкција. Овој модел има можност за спојување на 2 или повеќе столови како и поставување еден врз друг за полесно транспортирање и складирање.
СКУ: 13792, 13793, 13794, 13795, 13828, 13896
*
8400 ден со данок

Посетителскиот стол Limber има елегантен и модерен дизајн, стабилна и
исклучително лесна конструкција. Овој модел има можност за спојување
на 2 или повеќе столови како и поставување еден врз друг за полесно
транспортирање и складирање.

Столот е тапациран со висококвалитетно платно, а на потпирачот за грб платното може да се извади доколку има потреба да се исчисти или доколку сакате да го користите без платно.

Ознаки на производот
ve