Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Калцелариски стол Lea

Луксузен менаџерски стол со широка седалка и висока потпирачка. Авангарден модел со ергономски дизајн и перфектна функционалност. - Tilt механизам - Носивост до 100 кг. - Гаранција: 1 година
СКУ: 11013, 13767
11750 ден со данок

Карактеристики:

- Луксузен стол со широка седалка и висока потпирачка

- Префинет дизајн со црно платно и бела полипропиленска конструкција

- Стабилна и цврста полипропиленска основа со силиконски тркалца

- Регулирање на височината на столот

- Механизам за лулање

- Максимална тежина до 100 кг.

ve