Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Labor

Табуретка во црна кожа.
СКУ: 6309
3550 ден со данок

Табуретка во црна кожа
- Гасен механизам/амортизер
- Полипропеленова основа
- Макс. тежина до 120 кг.
- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Ознаки на производот
ve