Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол Kent

Менаџерска колекција на столови - стол Kent. Менаџерски стол со висок потпирач, тапациран со еко кожа во комбинација бела/црна, кафеава / црна и комплетно црна боја.
СКУ: 5078
*
9450 ден со данок

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Менаџерски стол со висока потпирачка, тапациран со еко кожа и хромирана основа.

- TLT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот
- Тапацирани хромирани потпирачи за раце
- Максимална тежина на корисникот до 130 кг.
- Гаранција: 24 месеци

ve