Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Karina

Стол со анатомски седалка и потпирачка изработени од мрежа тип "mesh" во комбинација со кожа.
СКУ: 3242
5511 ден со данок

- Регулирање на височината на столот
- Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција - Tilt механизам
- Регилирање на силата на лулање според тежината на корисникот
- Фиксни полиуретански рачки
- Полипропиленова основа
- Хромирана основа (опционално)
- Максимална тежина на корисникот - 120 кг.
- Гаранација: 1 година

ve