Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Извинете - овој производ веќе не е достапен

Стол Hunter

Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа. Tilt Механизам, до 120кг., 6 Месеци Гаранција.
СКУ: 9737
9100 ден со данок

- Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа
- Регулирање на височината на столот [1]
- Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција [2]
- Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот [3]
- Фиксни алуминиумски рачки со тапацирани делови [4]
- Алуминиумска основа [5]
- Максимална тежина на корисникот – 120 кг

Ознаки на производот
ve