Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Hocker

Табуретка во црна кожа.
СКУ: 5089
3800 ден со данок

Табуретка во црна кожа
- Гасен механизам/амортизер
- Полипропеленова основа
- Максимална тежина до 120 кг.
- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Ознаки на производот
ve