Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Felicia

Стол со стабилна метална црна рамка, со тапацирани делови со висококвалитетно платно, класа С.
СКУ: 4945
*
2200 ден со данок

-Пластични капаци на седалка и потпирачка
-Заштитници на ногарките за заштита на подот
-Можност за редење
-До 120кг.
-TUV сертификат

ve