Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол Ergohuman

Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка - дел од нашата колекција на професионални столови со европски TUV квалитет и гаранција од 3 години. Синхрон механизам, ергономска конструкција, уникатен дизајн, носивост до 130 кг.
СКУ: 9431
45000 ден со данок

Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка - дел од нашата колекција на професионални столови со европски TUV квалитет и гаранција од 3 години. Синхрон механизам, ергономска конструкција, уникатен дизајн, носивост до 130 кг.

- Потпирач за глава прилагодлив по висина и агол
- Прилагодување според тежината на корисникот
- Синхрон механизам со можност за прилагодување на аголот и потпирачката
- Регулирање преку сајла (Bowden cable control)
- Регулирање на длабочината на седалката
- Регулирање на потпирачката по висина
- Флексибилна лумбална потпора
- Потпирачи за раце прилагодливи по висина и агол
- Полирано алуминиумско постоље
- Тркалца со дијаметар 65 мм за сите видови подови
- Максимална тежина на корисникот - до 130кг.
- Европски TUV сертификат
- Гаранција 3 години.

Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Канцелариски стол Cayman

Канцелариски стол Cayman - менаџерска колекција - Работен стол со висока мрежаста потпирачка - TILT механизам - Ергономска конструкција - Потпирачи за раце - До 120 кг. - Гаранција: 2 години
9350 ден со данок
ve