Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол Eclipse

Канцелариски стол Eclipse - менаџерска колекција - Работен стол со висока мрежаста потпирачка во црна боја - TILT механизам - Уникатен дизајн - До 120 кг. - Гаранција: 2 години - Потпирачи за раце - Лумбална потпора - Потпирач за глава
СКУ: 2-013805
13650 ден со данок

Канцелариски стол Eclipse - менаџерска колекција

- Работен стол со висока мрежаста потпирачка во црна боја

- Седалка и потпирач за глава тапацирани со висококвалитетно платно

- TILT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот

- Хромиран гасен механизам / амортизер

- Бели рамки, основа и подлактици

- Максимална тежина на корисникот до 120 кг.

ve