Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Denver

Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа.
СКУ: 8291
10350 ден со данок

- Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција - Tilt механизам
- Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
- Регулирање на височината на столот
- Фиксни полиуретанови рачки
- Полипропиленова основа
- Максимална тежина на корисникот - до 120кг.
- Гаранција: 1 година

ve