Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Deluxe

Стол со висока потпирачка.
СКУ: 6291
*
3530 ден со данок

-СРТ механизам
-Регулирање на височината на столот
-Регулирање на височината на потпирачката
-Полиуретанови рачки
-До 120кг.

ve