Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол "Делукс 22" - (сив)

Стол со висока потпирачка.
СКУ: 6291
3530 ден со данок

-СРТ механизам
-Регулирање на височината на столот
-Регулирање на височината на потпирачката
-Полиуретанови рачки
-До 120кг.

ve