Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол Bruno

Менаџерскиот стол Bruno импресионира на прв поглед со футуристички дизајн и ергономични функции. Посебен акцент во дизајнот е полипропиленската потпирачка со изглед на метален оклоп на робот.
СКУ: 13791, 13790, *
*
34500 ден со данок

Менаџерскиот стол Bruno импресионира на прв поглед со футуристички дизајн и ергономични функции. Посебен акцент во дизајнот е полипропиленската потпирачка со изглед на метален оклоп на робот.

Освен импресивниот дизајн, карактеристично за столот e ергономскиот
облик на седалката и потпирачката кои обезбедуваат правилно држење за вашето тело и посебно удобно седење.

Сé на овој стол од лубалната потпора до позицијата и аголот на подлактиците како и висината на седалката и потпирачката може да се регулираат така што ќе одговараат на големината и облините на вашето тело. Дополнително и потпирачот за глава се регулира по висина со што се обезбедува максимален комфорт.

Столот е изработен од првокласни материјали без компромис на квалитетот. Седалката, потпирачот за грб и потпирачот за глава се изработени од висококвалитетен текстил со голема издржливост и
еластичност. Основата е алуминиумска со што се гарантира долготрајна издржливост и стабилност.

ve