Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол Ambra

Менаџерска колекција на столови - стол Ambra. Столот Ambra се карактеризира со иновативен дизајн и сет од функции за бескомпромисно чувство на удобност. Проектран е така што тој се приспособува на вашето тело, а не обратно. Седалката и потпирачката се карактеризираат со ергономична 3D форма за исклучителен комфорт. Потпирачот за грб е прилагодлив по висина. Со едноставно притискање со двата палеца на напред и го придвижувате нагоре или надолу.
СКУ: 13787, 13788, 13789
*
33200 ден со данок

Столот Ambra се карактеризира со иновативен дизајн и сет од функции за бескомпромисно чувство на удобност. Проектран е така што тој се приспособува на вашето тело, а не обратно. Седалката и потпирачката се карактеризираат со ергономична 3D форма за исклучителен комфорт. Потпирачот за грб е прилагодлив по висина. Со едноставно притискање со двата палеца на напред и го придвижувате нагоре или надолу.

Потпирачите за раце можете да ги прилагодите на висината која ви одговара како и да го подесите нивниот агол. Исто така и потпирачот за глава можете за неколку секунди да го подесите според вашите потреби, со притискање на двата палеца и поместување нагоре или надолу. Освен ергономичната форма, потпирачката за грб е опремена и со прилагодлива лумбална потпора која обезбедува правилна позиција на рбетот.

За секој елемент на столот почнувајки од алуминиумската основа до потпирачот за глава се користени само првокласни материјали што е гаранција за долготрајна употреба. Удобната ергономична седалка е изработена од висококвалитетен текстил кој се одликува со исклучителна мекост и издржливост.

За лицето на потлирачката и потпирачот за грб е употребена густа, еластична и исклучително квалитетна мрежа која обезбедува циркулација на воздухот и го спречува потењето дури и при долго седење.

ve