Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Сметководствен пакет

Пакет производи внимателно селектирани на едно место за да ви помогнат во непрекинатото работење на вашата сметководствена компанија.
СКУ: 20-smetk-paket
14455 ден со данок
12461 ден со данок

Пакетот вклучува:
- 50х регистратори А4/80 - стандард
- 20х топа фотокопирна хартија A4 (Fabriano)
- 1х хефталица клешта (метал) 24/6
- 10х муниција за хефталици 24/6 (1000/1)
- 10х спајалици 100/1
- 50х хемиско пенкало "Noki WONDERBALL"
- 2х текст маркери 4/1
- 1х Тонер (283А)* -или тонер по ваш избор

*Напомена, цената е променлива во зависност од моделот на тонер.

ve