Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
Производител: TLTstore.com
СКУ: 3-д1602
35 ден со данок
Ознаки на производот
Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Хефт муниција - (24/6)

18 ден со данок

Стол M68A

Канцелариски стол со анатомски седалка и потпирачка тапацирани во висококвалитетна кожа. Tilt механизам, ергономска конструкциjа, хромирани елементи, до 120кг., 1 година гаранција
7425 ден со данок
ve