Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Рачна машина за укоричување со пластични спирали

"Binder S68"
СКУ: 207-006012
6300 ден со данок

Метална конструкција
Капацитет на дупчење - до 20 листа (80gr.)
Капацитет на поврзување - до 500 листа (80gr.)
Вид на спирали - пластични (од 6mm до 51mm)

ve