Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Приемница А4

*Приемница А4 формат * НЦР хартија 100 листа
СКУ: 3-65
120 ден со данок

Приемница во А4 формат. Кочан од 100 лист на НЦР хартија.

ve