Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Извинете - овој производ веќе не е достапен

Прегледни латекс ракавици за една употреба - (Л)

-100 парчиња; -Прилагодени за обете раце; -Нестерилни; -За една употреба; - ISO 9001; -ISO 13485
СКУ: 172-S RAKAV
359 ден со данок
ve