Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Персонално досие

Досието е изработено во формат А4 со тврд повез. Се состои од 4 дела: А - Документи за работен однос, занимање и плата Б - Документи за годишен одмор, платено и неплатено отсуство В - Документи за социјално осигурување и права од социјално осигурување Г - Лични документи По секој дел (А,Б,В и Г) има џеб за складирање на документите
СКУ: 3-68
170 ден со данок
ve