Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пенкало "Metal 3002" - црвено

Димензии: ← 135mm → Ø 10 mm Место за печатење: ≈ 50 mm
СКУ: 2-012810
37 ден со данок

*Напомена, во цената не е вклучено брендирањето

ve