Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пенкало "Detroit" - бордо

Димензии: ← 135mm → Ø 12 mm Место за печатење: ≈ 40 mm
СКУ: 2-001070
17 ден со данок

*Напомена, во цената не е вклучено брендирањето

ve