Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пенкало "Bern" - зелено

Димензии: ← 140mm → Ø 10 mm Место за печатење: ≈ 40 mm
СКУ: 2-000908
11 ден со данок

*Напомена, цената не го вклучува брендирањето

ve