Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пенкало "Bern" - црно

Димензии: ← 140mm → Ø 10 mm Место за печатење: ≈ 40 mm
СКУ: 2-000909
11 ден со данок

*Напомена, брендирањето не е вклучено во цената

ve