Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пенкало "Berlin" - темно зелено

Димензии: ← 140mm → Ø 10 mm Место за печатење: ≈ 60 mm
СКУ: 2-005451
12 ден со данок

*Напомена, во цената не е вклучено брендирањето

ve