Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пенкало "Berlin" - сино

Димензии: ← 140mm → Ø 10 mm Место за печатење: ≈ 60 mm
СКУ: 2-000906
12 ден со данок

*Напомена, цената не го вклучува брендирањето

ve