Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пенкало "Baden" - бордо

Димензии: ← 140mm → Ø 10 mm Место за печатење: ≈ 40 mm
СКУ: 2-001065
17 ден со данок

*Напомена, во цената не е вклучено брендирањето

ve