Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

"Parker" Sonnet Black Cisele Pattern GT (BP)

*Исклучиво со специјална нарачка (BP) - Ballpoint Pen
СКУ: 2-д160089
8840 ден со данок
ve