Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

"Parker" Sonnet Black Cisele Pattern GT (FP) - 18K Gold

*Исклучиво со специјална нарачка (FP) - Fountain Pen
СКУ: 2-д160088
13950 ден со данок
ve