Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

"Parker" Ingenuity Premium Black CT (5th)

*Исклучиво со специјална нарачка (5th) - stands for the most advanced writing technology in recent times.
СКУ: 2-д160070
15000 ден со данок
ve