Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пакет за хигиена

Пакет производи внимателно селектирани на едно место за да ви помогнат во одржувањето на хигиената во вашата канцеларија.
СКУ: 20-hig-paket
1888 ден со данок

Пакетот вклучува:
- 1х кофа со цедалка
- 2х дрвени рачки
- 1х мопа (ресест џогер)
- 1х додаток четка
- 1х лопатка
- 1х пакување ракавици 100/1
- 10х микрофибер крпи
- 1х универзално средство за чистење
- 1х средство за стакло 
- 1х антибигор средство
- 1х миризливо масло

ve