Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пакет 2

попуст -19% 10 x топа фотокопирна хартија А4 50 x хемиски пенкала 10 х хефт муниции 10 х селотејпа 10 х кутивчиња спајалици 5 х 100 најлончиња - папки А4 10 х регистратори А4/80 стандард + ГРАТИС 100 брендирани коверти
СКУ: mart_paket2
5463 ден со данок
4024 ден со данок
ve